Results 1 to 8 of 8
    Community Member Moltier's Avatar

Default Csodaszarvas - Miracle stag

Hey everyone!
    This is our new recruitment policy. First in Hungarian. Enjoy the chaos!

Sziasztok!

Pár hónapja megörököltem a vezető szerepet, és sok-sok lazsálás után elhatároztam hogy megváltoztatom a felvételi feltételeket, amik mostmár a következők:
    Legyél magyar, vagy tudj magyarul. Ha ezt el tudod olvasni, akkor már egész jó úton haladsz.
    Legyen néhány magas szintű küldi pakkod, hogy együtt tudjunk játszani.
    Merj megszólalni TS-en (teamspeak).
    Játsz eleget. Nem kell túlzásba vinni sem, de az se jó ha csak heti 1x látunk.
    Légy csapatjátékos. Ha csak solozni szeretsz, akkor ahhoz nem kell guild.

A guildünkről röviden:
    Általában pozit*van állunk mindenkihez, más guildekhez. Kivetelek persze lehetnek.
    Szoktunk hülyéskedni, egymás szivatása előfordul, persze mértékkel. Anno sikerült véletlenül törölni a guildet, és kezdhettünk mindent elölről, de mindenki poénra vette.

Van jópár nagyon tapasztalt játékosunk, akik tudnak és szoktak is seg*teni. Mi nem mondjuk meg milyen karit csinálj, max seg*tünk a céljaid elérésében.
    Ha kikéred a véleményünket, lehet könyörtelenül megmondjuk mi miért nem jó, de azt is mi miért jó, és ötleteket adunk hogy s mint lehetnél még jobb.
    De ha valami őrült kari ötleted van, amivel nem is akarod megváltani a világot, akkor is vannak észkombájnok a csapatban akik a furi buildekre szakosodtak.

A játékst*lusunk nagyon változatos, mert van hogy full lazára vesszük a dolgot, és a küldik csak mellékesek, ökörködünk,
    belekeverünk egy kis szerepjátékot, de ugyanakkor van hogy nagyon komolyan vesszük,
    és végigzergelünk küldiket, vagy épp alig néhányan megcsinálunk raideket csak a poén kedvéért.
    Régebben napi rendszerességgel voltak guild raidek, mostanra már nincs semmi ilyen "kötelezettség", csak simán megyünk amerre kedvünk tartja.

Kb. Ennyit rólunk. Ha csatlakoznál, dobj üzit itt a forumon, vagy játékban.

And hi again everyone!

I inherited the leadership a few months ago, and finally decided to use my new powers to crush the punny human civilizat... whoops, wrong forum...
    ...i mean to change our recruiting policies.
    I should have done this a lot earlier, but sometimes im too lazy.

Anyway, here are the requirements:
    - be hungarian*
    - have some high level packs, so we can quest together
    - dont be too afraid of TS (teamspeak), we dont bite too often. Okay we do, but we leave you at least one arm.**
    - play more then once a week (well, play at least a few times)
    - don't be a solo only player.

* the reason why i wrote all of this in english (or at least put together some words) is because we might accept non hungarian players, whos are already friends to the guild, and couldnt find their place so far.
    ** not requirement for non hungarian players, so they will not have nightmares from our weird language. Plus, you could keep both of your arms!

About the guild:
    We are mainly friendly with everyone, at least in my imagination.
    We dont mind silly things (Our guild have been deleted once because of a misclick, and only laughs followed it. So yeah, we rerolled or TR-ed our guild. ), but we have a lot of knowledge about the game and characters.

If you ask for advice about your build, we may rip it apart why its good or bad and how to further improve it,
    but if you say you have a silly idea, and need some help to keep it that way, while make it better, we help in that too.

Our playstyle is from casual to zerg. Sometimes we do things slowly, sniffing flowers, roleplaying a bit, but then, sometimes we zerg through quests in seconds.
    We dont have fixed raid nights anymore, so we just play for fun and to help each other out.

And finally, we have a ghost who scares everyone: Yalina
    Yep, you have to deal with that monster. Trust me, he is worse then the lagmonster when he sings!

If you are interested, feel free to send me a message here, or in game.

Thats all folks! I may going to color all of this, just to make it shiny. :P
    But... but... SHINIES!!!
    Last edited by Moltier; 03-25-2013 at 12:26 PM. Reason: Shinies! :D
    Cannith
    Csodaszarvas
    Valyria - Hulkie - Sillymilly - Killberry - Silvyanna - Walour - Corgak - Thalrian-1

Community Member

Flower sniffers!!

This guild has the most bard / members ratio in the whole DDO universe... and still, Yalina is the one to rule them all, haha!

Community Member

Bah, ez az új fórum megaszopás, 8 éves gyerekek jobbat dobnak össze házifeladatra!

Community Member

(Record is 3700+ )

Rhufyo is over 1000 now!!

Community Member

Cool

Csak gratulálni akarok a teljes?*tményetekhez. Nagyon jó ezt látni... :-))

Hm. Olvastam a friss recruitment policy-t... Összemértem magam a mércétekkel és... Nos, csak a "poén" kedvéért ?*rom ide az eredményt - én nem, hogy TS-en nem beszélek (öregem, hang sincs a gépemen, nem, hogy mikrofon), s?t, csapatjátékos sem vagyok (lövésem sincs, hogyan kell másokkal hatékonyan, seg?*tve együtt játszani, a karaktereim sem specifikusan tankok vagy DPS, etc, úgyhogy az emberek nem is tudnak hová tenni, ezért utálnak is rendesen id?nként), és ráadásul még komoly pakkjaim sincsenek (van Vale of TW + Gianthold + Demon Sands és Epic destinies enh. extrának, ezekért kb. fél évet "grindeltem" duálboxon napi szinten, am?*g nem volt állásom, szóval nincs több...)... Valójában az egyetlen feltétel, amin nem buktam el, hogy hogy naponta 2x fent vagyok és játszom - ez, meg, hogy tudok magyarul, a helyes?*rás már más kérdés... De ebb?l nálatok nem élnék meg, úgyhogy nem is vacakolok jelentkezéssel. Ez van. xD

Nnnnna.... További nagyon sok sikert k?*vánok és hajrá magyarok! És köszönöm, hogy büszkévé tettetek arra, hogy magyar vagyok itt :-)))

Community Member vbyahoo's Avatar

Default o/

Hi
    vagytok még? meguntam a wow-ot, és bár nem hinném h visszatérek ddo-zni, azért érdekel h mi a helyzet a guilddel? (hányan vagytok, kik maradtak még azok közül akiket még ismerhetek, miket mentek stb.)
    olyan másfél év után erre felé néztem és kicsit ledöbbentem a sok változást látva, mintha nem is ugyan az a játék lenne...láttam kijött a truthful1-os raid, meg FR 4E-s story irányába mozdulnak a dolgok, ami jónak t?nik csak a sok class/prc change ami nem tetszik...

üdv
    Bálint-Arkhone, Banshe, Neiji, etc...

ui: a többiekkel, más guildekb?l mi a helyzet? (pl V, Gil, stb)

Community Member Moltier's Avatar

Quote Originally Posted by vbyahoo View Post
    Hi
    vagytok még? meguntam a wow-ot, és bár nem hinném h visszatérek ddo-zni, azért érdekel h mi a helyzet a guilddel? (hányan vagytok, kik maradtak még azok közül akiket még ismerhetek, miket mentek stb.)
    olyan másfél év után erre felé néztem és kicsit ledöbbentem a sok változást látva, mintha nem is ugyan az a játék lenne...láttam kijött a truthful1-os raid, meg FR 4E-s story irányába mozdulnak a dolgok, ami jónak t?nik csak a sok class/prc change ami nem tetszik...

üdv
    Bálint-Arkhone, Banshe, Neiji, etc...

ui: a többiekkel, más guildekb?l mi a helyzet? (pl V, Gil, stb)
    Szia!
    Hát nem sokan maradtunk, játszogatunk, de már sokkal kevesebbet. Sanszos hogy néhányan majd az elder scroll online-al folytatjuk. Én tuti!
    Akik meg szoktak még fordulni játékban az Yali (már nem énekel), Pipacs, Rafar, Downwill (mostmár completionist, de azért kezd? ), Flex, nomeg én. Azért még fel szokott nézni Gabesz is, Indy néha, meg még páran minden szök? évben.
    Nekünk nem tünt fel hogy változott volna a játék, illetve ha változott is, az nagyon rossz irányba, és csak mostanában kezdtek agyat növeszteni Turbinánál, de ezzel minimum egy évet késtek. :P

Más guildekkel is amúgy hasonló sztem a helyzet. Nagy ritkán látni régi motorosokat, de télleg ritkán. Persze ránk is aztmondják ?k hogy milyen ritkán látni mindket! Nemcsoda, ennyi bakklövés ami most volt elüldözi a játékosokat.

Viszont tartjuk a kapcsolatot azokkal is akik már nem akt?*vak. Nemrég voltunk gokartozni, jó móka.

Na ha MMO-t keresel és még nem ismered, keress rá az ESO-ra, ott folytathatjuk a csodaszarvast!
    Cannith
    Csodaszarvas
    Valyria - Hulkie - Sillymilly - Killberry - Silvyanna - Walour - Corgak - Thalrian-1

Community Member vbyahoo's Avatar

hát annyi id?m mint amikor ddo-t meg warcraftot játszottam sztem már sose, max nyugd?*jkor lesz, de az offline cuccok elég uncsik, szal kéne majd valami. láttam, áprilisban jön ki, majd meglátom addigra. pm-ben elküldöm az email c?*mem, h legyen vmi kontakt
    legyetek jók!

üdv
    Bálint