Results 1 to 5 of 5

Default Looking for Polish guild

I'm looking for a polish guild on Sarlona. I know there are polish guilds on the other servers, but on Sarlona I have never met any Pole ;/ If you know any polish guild, or you want to create it with me, write in this topic ;]

Szukam polskiej gildii na Sarlonie. Wiem, że na innych serwerach są polskie gildie, ale na Sarlonie igdy nie spotkałem żadnego Polaka ;/ Jeśli znacie jakąś polską gildię, albo chcecie ją założyć razem ze mną, napiszcie tutaj ;]

Hey there! You may want to read this thread:

http://forums.ddo.com/showthread.php?t=256670

We have our channel to chat, but most of us are in different guilds, I personnaly don't know any polish-only guild, and found out that there are a few ppl from Poland on Sarlona not so long ago ;p

Możesz przeczytać ten temat w linku powyżej.

To jest nasz kanał do pisania po polsku ( goście też mają dostęp, jeśli chcą ). Nie znam żadnej stricte polskiej gildii na Sarlonie, a my wszyscy chyba jesteśmy z różnych gildii, przynajmniej ci ludzie, których znam ja.

Do zobaczenia na serwerze

Community Member

Smile wiadomość

wiem, że to już pewnie od dawna nie aktualny post, ale i tak chce w nim napisać. Więc tak, prze zemnie i kolegę została założona polska gildia Polish Warriors, masterem jest moja postać Lucchiny. Jesteśmy otwarci na wszystkich członków narodowości polskiej. a także na tych którzy potrafią się z polakami dogadać. Każdy chętny proszony jest o przysłanie maila na mojego mail box-a w grze, w wiadomości zwrotnej otrzyma item pozwalający na wstąpienie do gildii. Kiedy to pisze gildia ma 4 dzień istnienia i dopiero 10 lvl ale liczę, że dzięki współpracy zajdziemy wysoko. Mail box-a będę sprawdzał codziennie lub prawie, wiec jeśli ktoś nie otrzyma wiadomości z zaproszeniem tego samego dnia, proszę poczekać troszkę dłużej . Wszelkie pytania proszę kierować na ten post.

Community Member

Tja, ja także założyłem gildie z kumplami. Jak ktoś chce dołączyć śmiało niech pisze. Nazwa gildii Ultimate Legion, mamy własny kanał na TS'ie wiec jak masz mikro możesz sobie pogadać... Na dzisiejszy dzień gildia ma 14 level.

Community Member gravisrs's Avatar

Default Polska gildia ddo

Zapraszamy na Argonnessen do zjednoczonej polskiej gildii Magia i Miecz (154 lvl, na serwerze od ponad 4 lat, 20+ aktywnych graczy)

Zapraszamy!

https://www.ddo.com/forums/showthrea...a-polish-guild
    Last edited by gravisrs; 12-08-2014 at 02:18 AM.
    Polska gildia DDO / Polish guild

Polska gildia DDO - Magia i Miecz (200), Argonnessen
    Zapraszamy!